Welcome to our site

A zöldövezeti, ősfás, tiszta levegőjű környezet és a néhány perc alatt elérhető belváros vonzó mind az üzleti mind a szabadidős céllal érkezőknek


Introduction

Mosonmagyaróvár hívogató, bájos kisváros. A változatos élővilágú és minden évszakban csodás Szigetköz kapujában, két történelmi-és kultúrális értékekben gazdag főváros Pozsony és Bécs, valamint egy élettel teli, gazdag múltú nagyváros Győr közelében nem nehéz emlékezetes programokat megélni.

Ugyanakkor Mosonmagyaróvár is számos élménnyel csábít a városban maradásra. Hangulatos óvárosában apró hídakon kelhetünk át a várost behálózó Lajta folyón. Középkori, sok történelmi vihart megért várfalai közt sétálgathatunk. A víz meghatározó a város életében. A Lajta mellett a Mosoni-Duna is itt csordogál, valamint mozgásszervi panaszokra Európa legkiválóbb termálvize tör fel a mélyből. A csapból pedig elismert minőségű, finom, tiszta ízű víz folyik. Mosonmagyaróvár legjelentősebb rendezvényei a tavaszi Makettfesztivál, a nyár eleji Voluta és az augusztusi Szent István napok.

Mindezen élmények felfedezéséhez és kipihenéséhez szeretettel ajánljuk Bagolyvár vendéglakunkat. A földszinti, teraszos és kertkapcsolatos, kerekesszékkel is megközelíthető, minőségi bútorokkal stílusosan és kényelmesen berendezett, kimagaslóan felszerelt lakásba lépve úgy érezheti magát az ember, hogy hazaért. Főzéshez, sütéshez minden adott a teljesen felszerelt konyhában. Hosszabb tartózkodás esetén nagy segítség a mosógép, vasaló továbbá köztes takarítás és ágyneműcsere kérhető díjmentesen. A zöldövezeti, ősfás,tiszta levegőjű környezet és a néhány perc alatt elérhető belváros vonzó mind az üzleti mind a szabadidős céllal érkezőknek.

Vendéglakunk 2-4 főnek kínál igényes, tiszta, jól felszerelt, hangulatos otthonos kényelmet.

Program ajánló